RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 1981 kpl

15.8.2022

Jeesuksen nimessä tekisin Jumalan tahdon

14.8.2022

RAKAS JEESUKSEMME pelasta mieheni ja auta ,että hän päässisi irti alkoholista ,niin paljon hän käyttää alkoholia ,että minä en veinaa jaksaa ja pelkään hänen puolestaan ,auta HERRAMME RAKAS ,kukaan muu ei pysty.KIITOS koko sydämestäni ,että hän saa avun ja pelastuksen aamen.HÄN ON MURTANUT MINUN VOIMANI KESKEN MATKAN, JUMALANI ÄLÄ OTA MINUA POIS PUOLITIESSÄ!JA ÄLÄ OTA MIESTÄNI POIS.KIITOS ,ETTÄ SAAMME OLLA YHDESSÄ JA VIETTÄÄ ARMORIKKAITA RAKKAUDEN VUOSIA PERHEENÄ.AAMEN.SIIONISSA KUULLUTETAAN HERRAN NIMEÄ, JERUSALEM KAIKUU HÄNEN KIITOSTAAN.PS.102:22

13.8.2022

Suhde Jeesukseen korjaantuisi ja uudistuisi Jumalan tahdon mukaan.

12.8.2022

Pyydän rukousta ja johdatusta asunto ja muuttoasiaan toiselle paikkakunnalle. Asia on ollut mielessä kauan. Talousasia mietityttää. Herra ilmaise jotenkin oletko Sinä mukana tässä ajatuksessa vai onko yksin minun haaveeni eikä välttämättä hyvä.

12.8.2022

Jeesus auta tytärtäni joka sairastaa OCD.

12.8.2022

Rahat kaikkiin vuokriin
Raha-asioiden järjestyminen pian
Ei häätöä, ei ulosottoa, kaikki laskut maksetuiksi

Jeesuksen Kristuksen nimessä

12.8.2022

Saisimme Jeesus Sinussa rauhan.ja vapauden.toisit elämään turvaa ja rakkautta.estä kaikki mikä rikkoo Sinun suunnitelmaa elämässämme.tuo eheyttä ja voimavaroja.turvaa kaikki asiat tulevaisuuteen ja valmista meille valmiiksi asiat ja näytä oikea tie.anna Sun.
veren suoja.
Kiitos rukous tuestanne.

11.8.2022

Mieheni pysyisi pysyvästi erossa pornoriippuvuudestaan. On parhaillaan toipumassa riippuvuudesta. Jumala eheyttäisi häntä kokonaisvaltaisesti. Niinkuin meitä koko perheenä. Voisin joku päivä luottaa häneen taas kokosydämisesti.

11.8.2022Kiitos Jeesus

Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä minulta

riisutaan pois kaikki parantumisen tiellä olevat esteet.

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja

koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja

talouteni tulee kuntoon.

Kiitos Jeesus, Aamen

10.8.2022

Herra, auta minun lapsiani. He ovat lähteneet aivan väärään suuntaan elämässään. Idän uskontoa ja kaikkea muuta saastaa ja paholaista.

Auta Jeesuksen nimessä. Poista synnin kahleet.

AlkuunAlkuunAlkuun