RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 272 kpl

Hätähuuto!
Tyttärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Työ- ja asuntoasiat ahdistaa. Pyydän Jeesus apuasi. Tule ja avaa tahtosi mukaiset ovet ja sulje ne ovet joihin et halua hänen menevän. Kiitos avustasi!

22.10.2021

Ruokavalio tulisi kuntoon ja siunaus vallitsisi seurakunnassa, läheisillä ka kaupungissani

22.10.2021

Heŕra tee ihme ja paranna täysin mieheni kivuista rappeumasairaudesta.
Herra ölen hukassa ilman miestäni.
Minunkin loppu on jos mieheni kuolee.

22.10.2021

Poikani on jäänyt työttömäksi. Herra, sinä kuulet äidin rukoukset ja huokaukset tämän asian puolesta.

20.10.2021

Taloudelinen HÄTÄHUUTO! Rahat loppu. Jeesus auta!

20.10.2021

Apua ruokavalion noudattamiseen diabeetikolle. Siunaus ja varjelu seurakuntaani, läheisille ja kaupunkiini. Olisin siunaukseksi kaikille

20.10.2021

Jumala auta minua nyt heti..

Olen suuressa hädässä.
Paranna mieheni rappeuma sairaudesta.
Jeesuksen nimessä pyydän.

20.10.2021

Rukoilen tervettä silmää, kuten Jeesus tarkoittaa. Jeesuksen nimessä.

19.10.2021

Näät Jeesus tilanteeni, väsymyksen, uupumisen ja masennuksen sekä Reijon suuttumuksen, kiitos Jeesus että autat

15.10.2021

Rukousta, että ihosairauteni (punajäkälä) paranisi oikein pian ja hiustenlähtö loppuisi.

AlkuunAlkuunAlkuun