RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 3127 kpl

27.5.2023

Rukous vatsakipu suolen divertikkeleissä. Tuli kun autoin monta tuntia naapurin vanhaa tätiä pihahommissa. Herra paranna suolistoni ! Anna näiden umpipussien kutistua. Vie vihlonta.

27.5.2023

Jeesus tuo terveyttä ja turvaa

27.5.2023

Jeesuksen armosta,

Jeesuksen nimessä,

Jeesuksen maahan vuotaneessa verässä,

Jeesuksen ylösnousemusvoimassa,

Jeesuksen verihaavojen kautta äidin sydän ja muisti paranee täysin terveeksi

ja koko hänen elimistönsä paranee täysin terveeksi.

Kiitos Jeesus,

Aamen

26.5.2023

Rukousta, että kova särky jaloistani paranisi pian.

26.5.2023

Pyydän rukousta että löytäisin hyvän asunnon. Talossa missä nyt asun ei ole tupakointikieltoa ja nyt on taloon muuttanut useita tupakoitsijoita ja epäilen myös huumeita. Herra auta että pääsisin muuttamaan pian. Hoitajanainen

25.5.2023

Auta Jeesus että pysyn vahvana, en tiedä miksi yllättäen elämäni lähti menemään tällä tavalla. Anna sydämeeni tieto, onko tämä sinun tahtosi ja jos on, auta pysymään siinä. En tarvitse enää tuhoisaa ihmissuhdetta, kiitos Jeesus Aamen

25.5.2023

Rukousta veljeni puolesta, että hän paranisi vaikeasta leikkauksesta ja että hänellä ei ilmenisi keuhkoista otetuissa röngenkuvissa mitään epäilyttävää.
Rukousta sisareni miehen puolesta, että hän paranisi koronasta.
Rukousta, että sisrelleni syksyllä tulossa oleva selkäleikkaus onnistuisi hyvin.

24.5.2023

Rukousta, että rakas veljeni saisi hyvää hoitoa ja kuntoutusta, että hän pystyisi pian kävelemään.

24.5.2023

tarvitsen muuttokuljetuksen, tavaroiden haun asunnostani ja siiron varastoon. minua pelottaa. minun on psykiatrisesti vaikeaa olla. minua on kiusattu ja se jatkuu.

24.5.2023

Jeesus Kristus
Päästä henkilöistä joita Jumala ei ole lähettänyt elämääni.
Kiitos

AlkuunAlkuunAlkuun