RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 394 kpl

1.12.2021

Tahdon läpi Jeesuksen opettamasta ahtaasta portista.

1.12.2021

KIITOS RAKAS JEESUKSEMME HERRAMME RAKAS Marjutin leikkaus meni hyvin ja hänen äitinsä on terve KIITOS JA YLISTYS JAKUNNIA ja KIITOS kun varjelet ja siunaat poikaan iIikkaa matkalla ja ksikkialla amen.

30.11.2021

Jeesus auta minua, tiijät nämä sekavat ja menneet asiat jotka painaa minua. Auta että ihmiset voi antaa anteeksi tyhmyyteni ja sairauteni. Olen sairaiden vanhempien lapsi. Auta Jeesus tämä orpous. Kiitos Jeesus

Rohkeutta muuttaa elämääni!!

30.11.2021

Rukoilisitteko että tyttäreni anemia paranee ja että hän jaksaa taas opiskella.

Poikani pois Huumeista
Pimeydestä Valoon
Huumeet vieneet monia vuosia
Elämä kurjaa

Herra Armahda
Anna perheelleni Anteeksi Antoa Levollista yhteyttä Lempeyttä Armahda Sisarrusten välit
Laupeutta Lempeyttä
Siunaa Herra Lasten Lasteni koulutopiskelut
Varjele Suojele
Anna Herra Sinun omia ihmisiä heidän elämään johdata heidät seurakuntaan

Jumala osoittaisi minulle tehtäväni

29.11.2021

Jeesus auta, kuivata munasarjakystani. Paranna alavatsani kokonaan. Pyydän Herra!

29.11.2021

Voitto teeskentelyyn painostajasta Jeesuksen nimessä. Kiitos.

AlkuunAlkuunAlkuun