RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 2893 kpl

21.3.2023

Erään perhekunnan puolesta: On yht´äkkisiä sairauksia, voimakkaita kipuja, mysteeritapahtumia, Henkivallat vaikuttanevat. Pyydämme, että mies osaisi vastata tuleviin kysymyksiin ja edessä oleva tilanne menisi hyvin muutenkin. Terveyttä riittäisi ja matkat autolla sujuisivat hyvin.

21.3.2023

Rakas Jumala,
kiitos kaikesta hyvästä ja johdatuksesta oman, perheeni ja sukujeni vaiheissa. Kiitos, että iäkkäät vanhempani ovat saaneet elää pitkän ja itsensä näköisen elämän. Kiitos rakkaasta miehestäni ja rakkaista pojistani. Kiitos, että minulla oli rakas pikkusiskokin 27 vuoden ajan. Kiitos ystävistäni, harrastuksistani sekä mielenkiintoisesta ja kehittävästä työstäni.
Siunaa ja varjele poikaani kaukana vierailla mailla, jossa hän on joutunut uskoon liittyvän kiristyksen ja uhkailujen kohteeksi toisesta kulttuurista olevan vaimonsa ja tämän suvun toimesta. Suojele ja siunaa pientä lapsenlastamme tämän tilanteen keskellä.

20.3.2023

KIITOS RAKAS JEESUKSEMME ,että saan valehteluni ja syntini anteeksi ja armon ja rauhan KIITOS.KIITOS poikani rakkaudesta ja mieheni pelastumisesta ja ,että hän saa terveyden ja paljon armorikkaita siunauden vuosia aamen.

20.3.2023

Lähestymiskiellon puolesta. Jotta saisin rauhassa elää olla olla ystävien kanssa saisin vanhan puhelimen toimimaan varastetut rahat takaisin jotta paranee silmät iho kynnet saisin yksityisyyden kaikki väärät juorut kumitaan kaikki identiteetti varkaat jäävät kiinni lääkkeet oikein eikä apteekit kela tee väärin KOTIIN Jeesus tietää. Metelöinti loppuu. Jotka hyvääkin tehden aiheuttavat pahaa pysyy kaukana. Taivaallista viisautta ymmärrystä rakkautta iloa anteeksi antamusta. Erikoisesti Turun kävelykadun ensisuojan puolesta turvakotien ja Mannerheiminlastensuojelun. Vapautta vääristä kahleista. Kevät olisi sydämessä mielessä

20.3.2023

Taivaan Isä kosketa rakasta veljeäni, että hän paranisi ja pystyisi pian liikkumaan.

20.3.2023

pyydän apua.

koen olevani yksin ja mielisairas. voiko jumala auttaa?

19.3.2023

RAKAS JEESUKSEMME siunaa ja varjele mieheni työmatkat ja tyttäreni matka ja auta heitä saamaan laina.KIITOS RAKAS HERRAMME JUMALAMME KAIKESTA AAMEN.

19.3.2023

Minulla on psyykkelääkitys , jota saan myös itse säädellä tarpeen mukaan . Ruoan ahmimisen torjumiseksi ehkä olisi hyvä korkea annos , mutta toisaalta se väsyttää. Pyydän viisautta löytää tasapaino. Ehkä jo voisin madaltaa , kun olen viikkoja ottanyt korkeampaa annosta ? Ahmiminen on poissa .
Väsymykseni on kyllä hurja . Arjen pyöritys ottaa lujille . Herra auta minua .Herra anna mulle ilon ja tasapainon päiviä , jos se on sinun tahtosi.

19.3.2023

Hyvä Jumala kosketa mieheni terveyttä Jeesuksen nimessä ja anna pojallemme hänen mieleisensä opiskelupaikka

18.3.2023

Rakas Taivaallinen Isä, Pyhä Jumala,

siunaa ylioppilaskirjoituksiin osallistuvan nuoren opiskelu, niin että se koituu hänen menestyksekseen ylioppilaskokeissa. Tee hyvää työtäsi hänessä ja johdata häntä eteenpäin elämässä.

Kiitos kaikesta hyvästä, jota olet antanut.

AlkuunAlkuunAlkuun