RukousRukousRukous

 

Näin lähetät rukouksen:

  1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

* * *


Rukouksia: 1501 kpl

19.5.2022

Pyydän suuria rukousvoimia ja Jeesuksen voitto voimaa, että mieheni saa perjantaina niin ison tilin, että pärjätään kuun vaihteeseen saakka ja saadaan velkamme maksettua sekä auta, että poikani ei saa häätöä!!

"Vihollinen, sinulla ei ole mitään valtaa minuun eikä perheeseemme! Jeesuksen veri on sinua vastaan, Jumalan sana on sinua vastaan, Pyhä Henki on sinua vastaan ja minä olen sinua vastaan" Amen

19.5.2022

KIITOS RAKAS JEESUKSEMME JUMALAMME .kävin uudessa tulevassa työpaikassani ja minut otettiin hyvin vastaan ja tuntuu oikealta vaihdolta ,auta ja siunaa minua siellä onnistumaan ja luottamaan HERRAMME RAKAS SIUNUUN KIITOS ,että näin tapahtuu ja KIITOS ,että saan söhköpostini kuntoon aamen.

19.5.2022

Pyydän rukousta perhekunnan puolesta. On paljon ongelmia, terveydessä, taloudessa, ihmissuhteissa, työasioissa. Jeesus pelasta, paranna, johdata, anna voimia että jaksetaan ja päästään eteenpäin elämässä. Auta murheissa kun tuntuu että kaikki romahtaa. Haaveilen muutosta, Herra vastaa jotenkin onko toiveeni väärä, selviänkö, että saisin rauhan asiassa.

19.5.2022

Herra, siunaa ja auta äitiä ja lasta joilla on vaikea elämäntilanne.

19.5.2022

.... 1967 edeltänyt ja jälkeen mitä vilpillisesti mistä peräännyin ja perääntymiseeni seuravaa ... aiheutuneen ... oma ... oma .... Herra kysymme? seuraavaksi ... osoitteessa seppo johannes ensio ...

19.5.2022

Rukousta, että jalkani paranisivat, säryt ,turvotukset ja kaikki kivut.

19.5.2022

Auta Jeesus että voin antaa anteeksi hyväksikäyttäjälle jolle kieltäydyin. Hän oli Jeesus sairas ja vaarallinen siunaa häntä. Kiitos että pappi avasi väärästä syyllisyydestä, kiitos Jeesus!

19.5.2022

Perheen puolesta

19.5.2022

Olen huolissani kahdesta pojastani. Olen pyytänyt rukousta heille kauan. Jeesus pelasta ja paranna heidät ja koko perhekunta. Anna ystäviä ja elämänkumppaneita, yksinäisyys on raskas taakka. Äiti

18.5.2022

Jeesus, kauhea olo, murehtiminen painaa! Jeesuksen nimessä pyydän Herra, että saan anoppini asiat kuntoon! Sain ne jo kuntoon, mutta nyt yhtäkkiä on taas ilmennyt jotain. Auta Isä minua asiassa ja etten murehdi asiaa! Anna sen järjestyä!

Anna meille jostakin ylimääräistä rahaa, että saisin taloudellisen tilanteemme kuntoon sekä auta ettei meidän isoa lainaa sanota irti! Anna mieheni tilin olla, niin suuri, että saadaan laskumme maksettua mutta silti jää ruokaan ja elämiseen rahaa!!

Pyydän Isä myöskin ettei posti tuo mitään kamalaa eikä sitä pudoteta aamulla luukkuun!

Pelasta lapseni ahdistuksesta ja masennuksesta!! Anna ilo heille ja löytää puolisot!!

Minua hävettää, kun joudun maallisiin asioista pyytämään rukousapua, mutta ilman rahaa täällä maallisessa vaelluksessa ei valitettavasti pärjää. Toivottavasti ymmärrätte nämä jatkuvat rukouspyyntöni, mutta saatana koittaa niitten kautta meitä koetella...mutta rukoilemme yhdessä ja saatanalla ei ole mitään voimaan meidän perheeseen!!

Rukouksessa on voimaa!

Kiitos ja ylistys, poikani pääsi kokeesta läpi! Kiitos Isä!

Kiitos Isä rakkaudestasi AMEN

AlkuunAlkuunAlkuun