RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 2357 kpl

13.11.2022

RAKAS JEESUKSEMME Siunaa ja auta miestäni Markkua pelastumaan ,varjele häntä työmatkalla ja kaikessa ja auta meitä.KIITOS koko sydämestäni ,että saamme armon ja siunauden aaamen.

13.11.2022

Pyydän rukousapua iäkkään äidin puolesta, on paljon sairauksia, muistiongelmia, yksinäisyyttä ja pelkoja. Myös puolisollani on sydämenvajaatoimintaa, paljon särkyjä, masennusta ja alkoholiongelma. Itselläni on näköongelmia ja vikaa olkapäissä, polvissa ja muita kulumia.

13.11.2022

Jeesus Kristus murra kaikki pahan valta ylitseni

13.11.2022

Jeesus päästä kaikista pahoista Anna tarpeet niin ettei tarvitse olla riippuvainen heistä. Auta etten usko enää manipulaatiota ja valhetta.

Esirukousta lasten elämän kulkuun. Kiitos

Herra Armahda
Poikani kaameista Huumeista
Pimeydestä valheista
Valoon Elämään
Herra ole Armollinen

12.11.2022

Työhön johdatusta, mitä Jumala tahtoo minun tekevän.

12.11.2022

Kiitos Jeesus

Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä minulta

riisutaan pois kaikki parantumisen tiellä olevat esteet.

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja

koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja

talouteni tulee kuntoon, jotta voi palvella Jumalaani

mahdollisimman hyvin ja tehdä Herran Tahdon.

Kiitos Jeesus

Aamen

11.11.2022

Rukouspyyntö, että 51- vuotias uskova nainen saisi viimeinkin pysyvää työtä. Ja, että 43 ja 41 vuotiaat veljekset uudistuisivat uskossa. Ja, että 15 vuotias nuori pysyisi uskossa ja saisi uskovia ystäviä. Ja, että 6- vuotias tyttö parantuisi hemoglobinopatiasta.

11.11.2022

Henkilöni osoittaa suuremmassa kaavassaan saada irtautua seurannasta, rukoilemme? Äidin ja pojan vuosissa osoittautuneesta Jeesuksen Kristuksen kautta ko. palveluja, joista ko. puhui.

AlkuunAlkuunAlkuun