RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 385 kpl

29.11.2021

Voitto teeskentelyyn painostajasta Jeesuksen nimessä. Kiitos.

29.11.2021

Rukouspyyntö puolison puolesta: lähiaikoina tulossa pallolaajennus ja mahdollisesti sydäntahdistin. Että kaikki menisi hyvin ja tapahtuisi iankaikkiseksi parhaaksi.

29.11.2021

Jeesus auta. En halua häpeää ja ahdistusta/hämmennystä/kuormaa toisille.

29.11.2021

M jättää minut rauhaan. Jeesuksen nimessä

29.11.2021

Kiitos rakas Jumala tästä suuresta ihmeestä, jota saan kantaa sisälläni. Rukoilen, että odotusaika saisi sujua loppuun asti hyvin. Rukoilen, että vauva vahvistuisi ja saisi syntyä terveenä. Rukoilen, ettei mikään vahingoittaisi häntä.
Kovasti me häntä odotamme. Jumala siunaa ja suojele odotusaikaamme, tätä pientä erityisesti. Suuresti kiittäen. Aamen.

29.11.2021

Pyydän esirukousta perheemme puolesta. Vanhempien välinen suhde on haasteellinen ja nyt tilanne on kärjistynyt. Pyydämme johdatusta tilanteeseen.

Jeesus,

Kuule rukoukseni!
Paranna lapsemme mielenterveys ja varjele hänet vakavilta sairauksilta. Tuo hänen elämäänsä valoa ja rakkautta. Siunaa hänen lastaan ja lähetä enkelisi varjelemaan heidän jokaista askeltaan.
Kiitos!

28.11.2021

Herra, pyydän ja anon Jeesuksen nimeen, että alkava viikko on murheista vapaa, vesiämme eikä sähköjämme ei katkaista eikä posti tuo mitään kamalaa sekä lainaamme ei sanota irti!

28.11.2021

Jeesuksen Kristuksen nimessä tapahtukoon Jumalan tahto elämässäni, hankalan läheisen kanssa.

28.11.2021

RAKAS JEESUKSEMME HERRAMME Siunaa ja varjele poikani matka ja kaikki ja siunaa tuleva perheeni ja läheisteni Joulu.KIITOS koko sydämestäni HERRAMME RAKAS ,että siunaat amen.

AlkuunAlkuunAlkuun