RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 638 kpl

15.1.2022

Muistakaa rukouksin Päiviä, jota selvästi vainotaan ja vainon syynä on hänen kristillinen uskonsa ja vakaumuksensa.

15.1.2022

Herra, siunaa maailmanrauhaa. Siunaa lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia.

15.1.2022

Auta Jeesus, että löytyisi hengellinen paikka jossa uudistua ja rauhoittua. Suomessa ja anna varat siihen kiitos Jeesus. Miksi elämäni on syrjäytymistä, Jeesus auta.

15.1.2022

Rukouspyyntö, Että Saara pääsisi opiskelemaan Yliopistoon Teologiaa, kiitos Että Pyhä Jumala kuulee rukoukset, ja että usko vahvistuu

Jeesukseen uskova

Jeesuksen nimessä, polveni, jalkani, koko

elimistöni ja koko terveyteni paranee

täysin terveeksi.

Jeesus Parantaa

15.1.2022

Pyydän monisairaab äitini ja monisairaan isäni puolesta voimakkaita parantavia ja käänteen tekeviä rukouksia.
Uskon ihmeisiin ja anteeksi antoon sekä armoon.
Kiitos Jeesukselle armosta ja varjeluksesta ja kiitos teille esirukoilijoille tuesta.

Toivotan ainaista ja vahvaa siunausta sekä kaikkea parasta teille esirukoilijoille sekä lähimmäisillenne ja edelleen heidän lähimmäisilleen.
Amen.

15.1.2022

Rukousta rakkaan veljeni puolesta, hänellä on vaikea alkoholiongelma ja diabetes. Rukousta myös veljeni vaimon ja heidän poikiensa puolesta.

15.1.2022

Jeesus eikö tämä elämäni muutu ja perhekuntamme asiat, Jeesus auta. Varjele Jeesus Hertta ja Ässä koirien elämät.

15.1.2022

KIITOS RAKAS JEESUKSEMME paransit siskoni ja minut ,koko perheemme ja varjelet lapsiani ja heidän puolisoitaan .missä ikinä ovatkin ja tyttäreni miehen vanhempia ja perheitään sekä heidän kaikkia läheisiä ,naapureita ,työkavereita ja Siunasit Johannan perheen ja synnytyksen ,he saivat terveen lapsen KIITOS KAIKESTA AMEN.
ILOTKAA AINA HERRASSA !SANON VIELÄ KERRAN ILOITKAA !FIL.4:3KIITÄKÄÄ HERRAA!HÄN ON HYVÄ.IÄTI KESTÄÄ HÄNEN ARMONSA.PS.136;1HERRA ON VALINNUT OMAKSEEN JAAKOBIN, OMAKSI KANSAKSEEN ISRAELI.PS.135:4 KIITOS ISRAELISTA JA JERUSALEMISTA PYHÄSTÄ OMAISUUSKANSASTA KIITOS!HALLELUJA!AMEN.

14.1.2022

Jeesuksen nimessä, polveni, jalkani, koko