RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 2182 kpl

27.9.2022

Sota ahdistaa. Jeesus auta!

27.9.2022

Löydän etuajassa ja Saan uuden kodin
Ettei mies suutu lähestymiskiellosta vaan hän ja hänen ystävät ymmärtävät että tein sen pakon edessä.
Uusi koti löytyy juuri oikeasta paikasta. Tädille ymmärrystä rakkautta viisautta iloa yliluonnollista rauhaa viihtyvyyttä. Jotta ne ystävät jotka on pysyy eikä enää häviämihinkään parisuhdeongelmien vuoksi vaan jopa vahvistuvat ja myös vanhat nousevat vahvoiksi

Omavanhurskaudesta eroon Jeesuksen nimessä

27.9.2022

Muistanen esirukousaiheissa epätarkkuuksin rukoilijoita, joissa perustaa ylemmän ymmärryksen? Pyydämme äidin ja lasten puolesta!

27.9.2022

Pyydän rukousta itseni puolesta: on paljon kuormittavia asioita ja olen kovin uupunut ja elämä näköalatonta. Tuntuu, että läheiseni eivät jaksa tukea minua.
Pyydän Herran siunausta, läsnäoloa ja johdatusta kaikkeen elämääni.

Kiitos rukouksestanne!

26.9.2022

Pikaista apua raha-asioissa. Auta että asiat järjestyvät nopeasti, eikä tarvitse huolehtia. Siunausta suhteissa.

26.9.2022

Pyytäisin että rukoilisitte mun puolesta että rahat riittäisivät muuttoon ja muutosta ei enää tulisi taas lisää ylimääräisiä kuluja.Olen tiedustellut apua vähän joka puolelta mutta olen tässäkin asiassa kaiken avun ulkopuolella. Tuntuu etten jaksa eikä rahat riitä vaikka elän tosi nuukasti ja käyn töissä, tosin pienipalkkaisessa.

26.9.2022

Pyydän rukousta mirjan puolesta haukkuu niin entistä seurakunnan ihmistä ja. Pitää syynä että hänen ja miehensä vaikeudet jotuvat entisestä seurakunnasta .auta herra että myllykangas ottaa yhteyttä maritaan.oman uskon elämän puolesta ja terveyden puolesta raha asioiden puolesta

Herra Armahda
Ystäni sairastaa kahta Suöpää