RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 2637 kpl

22.1.2023

Tytär aloittaa uuden masennuslääkkeen. Rukoillaan, että se nostaisi mielialaa eikä aiheuttaisi sivuvaikutuksia.

22.1.2023

Pyydän esirukousta , ettei erääseen työpaikkaan oteta lisää työntekijöitä, koska nykyisille työntekjöille on vaikeuksia saada heille kuuluvan palkan. Kiitos kun rukoilette, kiitos Jeesukselle kaikesta.

Vaikea elämä.

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, äitini paranee täysin terveeksi.

Aamen

21.1.2023

KIITTÄKÄÄ HERRAA, HUUTAKAA AVUKSI HÄNEN NIMEÄÄN, KERTOKAA KANSOILLE HÄNEN SUURISTA TEOISTAAN1 PS.105:1 RAKAS JEESUKSEMME ,JUMALAMME ,auta työkaveriani tässä ero asiassa,tee oikea ratkaisu SINÄ HERRA näet tämän tilanteen KIITOS ,että autat ja siunaat heitä.Auta ,että toisen työkaverin leikkaus menisi hyvin ja hän saa tarvittavan avun ,auta ja rohkaise häntä.KIITOS RAKAS JUMALAMME ,että olet hänen kanssaan aamen.

Kiitos Jeesus,

Jeesus nimessä, Äitini paranee täysi terveeksi,

Aamen

20.1.2023

Rukousta, että kipu ja särky jalastani paranisi oikein pian.

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, isäni, äitini, ja minä paranemme täysin terveeksi,

talous- ja raha-asiamme tulee täysin kuntoo ja kaikki asiamme

tulee täysin kuntoon.

20.1.2023

Herra, auta tässä tukalassa tilanteessa!

AlkuunAlkuunAlkuun