RukousRukousRukous

Näin lähetät rukouksen:

1. Kirjoita rukouksesi. Muista kuitenkin, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. Älä mainitse ketään koko nimeltä tai jaa yksityistietoja kenestäkään.
  2. Valitse oma seurakuntasi. Voit valita myös jonkun toisen seurakunnan, jonne haluat lähettää rukouspyynnön. Valitse kuitenkin vain yksi seurakunta. Voit myös jättää seurakunnan valitsematta jos haluat rukouksesi julkaistavan vain näillä sivuilla tai et halua osoittaa rukouspyyntöä mihinkään tiettyyn seurakuntaan.
  3. Rukoukset ovat anonyymeja eikä rukouksen lähettäjä ole tiedossa.
  4. Alta voit lukea julkaistuja rukouksia ja liittyä rukoukseen klikkaamalla sydäntä.
  5. Jos haluat keskusteluapua ota yhteyttä https://kirkonkeskusteluapua.fi/ tai oman seurakuntasi päivystävään pappiin. Taloudellisissa asioissa voit kysyä apua seurakuntasi diakoniatyöntekijältä.

Rukouksia: 1763 kpl

29.6.2022

Jeesus opeta mikä ero on ylpeydellä ja vihalla, ja itsekunnioituksella.

29.6.2022

Herra Jeesus Kristus puhdista minut ja anna löytää se kapea tie. Päästä perille.

29.6.2022

Siunaa keskimmäiseni lapsen reissu, ole armollinen häntä kohtaan, auta ja armahda häntä fyysisissä jutuissa. Siunaa myös nuorintani, auta häntä vaikeassa elämässä ja sairaudessa . Ole vanhemman lapseni mukana jokaisessa päivässä. Siunaa ja varjele heitä. Anna heille hyvä ja onnellinen elämä. Ja hyvät ja rakastavat puolisot. Aamen.

28.6.2022

Olen raskaana ja minulla todettiin melanooma. Pyhä Jumala, anna minun ja vauvan selviytyä tästä terveinä. Siunaa ja anna voimaa läheisillemme, jotka ovat peloissaan ja monien vastoinkäymisten vuoksi uskominen on vaikeaa. Aamen.

28.6.2022

Jeesuksen nimessä pyydän Herra, että pääsen tästä mustasukkaisuudesta eroon! Auta ja rauhoita mieleni, poista epäilyt miehen toisista naisista! Hän ei edes käy.missään, töitten lisäksi! Auta minua ja auta, että rahamme riittävät ja lapset löytävät puolisot!

28.6.2022

Johdatusta silloin kun ympärillä vaikuttaa olevan lähinnä huonoja vaihtoehtoja. Jeesus auta. Kiitos.

28.6.2022

RAKAS TAIVAAN ISÄ RAKAS JEESUKSEMME Siunaa tyttärelleni ja hänen miehelleen Oulunkylästä asunto tai muualta ,mikä on juuri heille .KIITOS rukusvastauksesta ,joka tuli nopeasti heille ja siunaa heidän avioliitto ikuiseen rakkauteen KIITOS koko äidin sydämestä aamen.ÄLKÄÄ OLKO MISTÄÄN HUOLISSANNE,VAAN SAATTAKAA AINA SE ,MITÄ TARVITSETTE ,RUKOILLEN ,ANOEN ,KIITTÄEN JUMALAN TIETOON.FI.4:6KIITOS..

28.6.2022

Etten reagoi pahaan enää kuten se haluaisi, vaan se joutuu perääntymään.

28.6.2022

Herra Jeesus Kristus ota valta määritellä jumalasuhdettani siltä, jolle se ei kuulu.

28.6.2022

Esirukous pyyntö että herra ilmestyisi ja korjaa meidän avioliiton ja korjaisi välirikot uudistaisi aviopuolison

AlkuunAlkuunAlkuun